sivukartta    tulosta

 
 

REMONTIN TOTEUTUS

Toteutus
Ennen purkutyön aloitusta suojataan huoneiston lattiat remontin vaikutusalueelta, rakennetaan muoviseinämä ja alipaineistetaan korjattava tila pölyn leviämisen estämiseksi. Ennen tätä mahdolliset rakenteiden sisältämien haitta-aineiden (asbesti, PAH, PCB) olemassaolo selvitetään.  Varsinainen purkutyö suoritetaan erikoisalalle suunnitellulla kalustolla mahdollisimman puhtaasti ja tehokkaasti.
Rakennekosteus mitataan rakenteesta eri syvyyksiltä ja tarvittaessa kuivataan rakenteet. Rakenteiden kunto ja lujuus tarkastetaan sekä suoritetaan desinfiointi ennen pohjustuksen aloittamista. Pohjustuksessa käytämme rakenne- ja tasoitemassoina alan parhaita tuotteita, jotka ovat lujuusluokiteltuja ja ovat siten paras pohja vedeneristeelle.


Ardex                
Ensiluokkaisen vedeneristeen päälle asennetaan valitut pintamateriaalit. Putki- ja sähkömiehet hoitavat osuutensa oikealla hetkellä, jonka työkohteesta vastaava remonttimiehemme sopii. Remonttimiehemme ovat kaikki kokeneita märkätilasaneerauksen ammattilaisia, jotka yhdessä kokeneen työnjohtomme kanssa pystyvät totetuttamaan vaativimmatkin korjauskohteet ensiluokkaisesti.
 
 

Tammelan Puistokatu 34  |  33100 Tampere  |  Puh 0207 792 992  |  Fax 0207 792 999  |